Terug naar de website

Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Het Krea-tuurtje kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van het Krea-tuurtje, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan het Krea-tuurtje verstrekt. Het Krea-tuurtje kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  1. Uw voor- en achternaam
  2. Uw telefoonnummer
  3. Uw e-mailadres
  4. Uw IP-adres

Waarom het Krea-tuurtje gegevens nodig heeft

Het Krea-tuurtje verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Hoe lang het Krea-tuurtje gegevens bewaart

Het Krea-tuurtje bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen met anderen

Het Krea-tuurtje verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van het Krea-tuurtje worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Het Krea-tuurtje gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Het Krea-tuurtje maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van het Krea-tuurtje bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan het Krea-tuurtje te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Het Krea-tuurtje heeft hier geen invloed op.

Het Krea-tuurtje heeft Google geen toestemming gegeven om via het Krea-tuurtje verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@kreatuurtje.be. Het Krea-tuurtje zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Het Krea-tuurtje neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door het Krea-tuurtje verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met het Krea-tuurtje op via info@kreatuurtje.be. Kreatuurtje.be is een website van het Krea-tuurtje.

Het Krea-tuurtje is als volgt te bereiken:

Adres: Tipstraat 116, 3740 Beverst/Bilzen
Telefooon: 011 33 35 33
E-mailadres: info@kreatuurtje.be
Inschrijvingsnummer handelsregister: HR Tongeren 53 342
Ondernemingsnummer: BE0421 755 703

www.000webhost.com